Ferencváros

Jancsó Andrea Katalin, önkormányzati képviselő

ORIGO: ELADNÁ FERENCVÁROS A VASKAPU UTCAI FLAVELÁT

2015. július 27. 11:56 - Jancsó Andrea Katalin

Sajtóközlemény

AZ LMP ARRA KÉRI DR. BÁCSKAI JÁNOS POLGÁRMESTER URAT, HOGY A VASKAPU UTCA 47-49. SZÁM ALATTI HÁZ ÉRVÉNYES LAKÁSBÉRLETI SZERZŐDÉSSEL RENDELKEZŐ LAKÓI SZÁMÁRA BIZTOSÍTSON A KERÜLETBEN MEGFELELŐ LAKHATÁSI KÖRÜLMÉNYEKET GARANTÁLÓ ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSOKAT.

Ferencváros két szégyenfoltja a Kén utcai és a Vaskapu utcai szociális és lakhatási helyzet évtizedek óta fennálló megoldatlansága. Értjük, hogy a forráshiány miatt nem lehet minden problémát azonnal orvosolni. Ugyanakkor közös érdekünk, hogy a lenti képeken is látható, áldatlan körülmények között ne hagyjunk élni embereket.

Ezért az LMP arra kéri Dr. Bácskai János polgármester urat, hogy a Vaskapu utca 47-49. szám alatti ház érvényes lakásbérleti szerződéssel rendelkező lakóit költöztesse el a kerület megfelelő lakhatási körülményeket biztosító lakásaiba. Az önkényes lakásfoglalókat pedig - megvizsgálva önfenntartó képességüket - szükséglakásokba, illetve a helyzetük további rendezéséig a kerületi és fővárosi szociális intézményekben helyezzék el, továbbá kérjük, hogy a ferencvárosi LÉLEK Program további kibővítésével az önfenntartásra képes családoknak adjunk lehetőséget arra, hogy életüket rendezve hasznos tagjai lehessenek a társadalomnak.

Budapest, 2015. július 27.

 

Lehet Más a Politika

Ferencvárosi Csoportja

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsoandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr508317048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása