Ferencváros

Jancsó Andrea Katalin, önkormányzati képviselő

Az LMP javaslatára növelték a hajléktalanok támogatását

2015. március 23. 15:28 - Jancsó Andrea Katalin

A Fővárosi Közgyűlés hétfőn ellenszavazat nélkül fogadta el az LMP azon rendeletmódosító javaslatát, amely visszaállította a rendszeres ellátásért folyamodó hajléktalanok átmeneti, havi 11 ezer forintos támogatását.

Csárdi Antal, az ellenzéki párt budapesti képviselője a változtatást a közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján azzal indokolta, hogy ez az érintettek által a legnagyobb számban igénybe vett támogatás kimaradt a testület legutóbbi döntéséből, amely – törvényi változások hatására – a települési támogatásokat sorolja fel.
Az LMP-s politikus szerint a most elfogadott átmeneti támogatás például azon hajléktalanoknak lehet a segítségére, akik jogosulttá váltak a nyugdíjra, igénylésüket azonban még nem bírálták el.

Fotó: LMP sajtó

Szólj hozzá!
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsoandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr958317738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása