Ferencváros

Jancsó Andrea Katalin, önkormányzati képviselő

LMP Ferencváros: Itt az ideje tisztességgel megteremteni a szükséges finanszírozási feltételeket egy 21. századi közlekedési igényeket kielégítő metróvonal felújításához

2016. október 12. 16:38 - Jancsó Andrea Katalin

Az LMP ferencvárosi szervezete felháborítónak tartja azt az ötletet, miszerint a 3-as metró felújítása keretében nem kerül sor a metróállomások rendbetételére. Nem elég, hogy a metrószerelvények „csak” egy bizonytalan körülmények közötti ráncfelvarráson esnek át, most Tarlós István főpolgármester és a magyar kormány karöltve akar újból spórolni a ferencvárosi lakosságon.

A József Attila lakótelep idős lakói, valamint a babakocsival közlekedő kisgyermekes anyukák nap mint nap küzdenek meg azzal, hogy akár az Ecseri úti, akár a Pöttyös utcai metróállomás lépcsőin lejussanak a metróhoz. Mindez igaz a 3-as metró legtöbb állomására is.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a fővárosi vezetés és a magyar kormány költségtakarékossági szempontokra hivatkozva kívánja az alapvető lakossági igényeket ignorálni. Ezért felszólítjuk Tarlós Istvánt és a magyar kormány képviselőit, hogy fejezzék be a magyar emberek kárára történő „spórolással” való ötletelést. Itt az ideje, hogy az állandó spekulálás helyett tisztességgel megteremtsék a szükséges finanszírozási feltételeket egy 21. századi közlekedési igényeket kielégítő metróvonal felújításához.

Jancsó Andrea,
az LMP IX. kerületi önkormányzati képviselője

 

Fotó: LMP sajtó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsoandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr9711822011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása