Ferencváros

Jancsó Andrea Katalin, önkormányzati képviselő

Közös ellenzéki fellépés az Illatos úti szennyeződés felszámolásáért

2015. szeptember 21. 14:50 - Jancsó Andrea Katalin

 

Rendkívüli képviselőtestületi ülés összehívását kezdeményezik a ferencvárosi ellenzéki képviselők Bácskai János kerületi polgármesternél a Budapesti Vegyiművek Illatos úti telephelyével kapcsolatban.

Ferencváros ellenzéki képviselőiként rendkívüli képviselőtestületi ülés összehívását kezdeményeztük ma a szennyezés mértékéről szóló szakértői vélemények értékelésére és a további feladatok meghatározására, egyidejűleg határozati javaslattal fordulunk Bácskai János kerületi polgármesterhez, hogy lakossági fórumon ismertesse a szakértői vélemény tartalmát az érintett területek lakosságával, továbbá a XIX. és XX. kerületek valamint a Fővárosi Önkormányzat bevonásával készítsen cselekvési tervet az érintett terület szennyeződésmentesítésére és azt mihamarabb terjessze a képviselőtestület elé.

Baranyi Krisztina (EGYÜTT)
Hidasi Gyula (MSZP)
Intzoglu István (DK)
Jancsó Andrea Katalin (LMP)
Pál Tibor (MSZP)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsoandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr78317030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása