Ferencváros

Jancsó Andrea Katalin, önkormányzati képviselő

Interneten legyenek kereshetők az önkormányzati ingatlanértékesítések!

2015. január 28. 14:34 - Jancsó Andrea Katalin

Az LMP határozati javaslatban kezdeményezi a Fővárosi Közgyűlésben, hogy minden önkormányzati tulajdonú ingatlan könnyen kereshető formában váljon elérhetővé Budapest honlapján.  

Csárdi Antal, a párt fővárosi képviselője a közgyűlés szerdai ülését megelőző sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a kerületi tapasztalatok alapján az önkormányzati ingatlanértékesítések adatai eddig legfeljebb nehezen elérhető módon kerültek fel az internetre, javaslata elfogadásával azonban már a főváros honlapjának főoldaláról kereshetők lennének.
Az ellenzéki politikus emellett megerősítette, pártja továbbra is úgy gondolja, hogy a kormánynak kellene finanszíroznia az M3-as metró felújítását. Ha stadionépítésre van pénz, akkor erre is találni kell forrást – fogalmazott. Hozzátette: a stadionok kihasználtságát össze sem lehet hasonlítani a metróéval, ráadásul szerinte a hitellel az állam újabb adósságcsapdába kergetné a tartozásaitól korábban megszabadított fővárosi önkormányzatot.

Fotó: LMP Sajtó / ifj. Mizsei László

Szólj hozzá!
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsoandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr948317756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása